Termeni si conditii

Aceşti termeni şi condiţii, care pot fi amendaţi din când în când, se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, căutarea şi utilizarea website-ului nostru şi/sau prin efectuarea unei rezervări, confirmaţi şi sunteţi de acord că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție acordul. Dacă nu acceptați toți acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site. Asigurați-vă că veti reveni la această pagină periodic pentru a revizui cea mai recentă versiune a acordului. Ne rezervăm dreptul, în orice moment, la discreția noastră, de a schimba sau modifica acordul, fără notificare prealabilă ,astfel accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site Web semnifică acceptarea acordului actualizat sau modificat.

Aceste pagini, conţinutul şi infrastructura acestor pagini şi serviciul de rezervări online oferit pe aceste pagini şi prin MC's web site sunt în proprietatea, operate şi furnizate de MC's şi sunt furnizate doar pentru uzul dvs. personal, non-comercial, conform termenilor şi condiţiilor de mai jos.
 

UTILIZAREA site-ului


Condiții de utilizare a acestui site

  • garantati ca toate informațiile furnizate de catre dvs pe acest site sunt adevărate, corecte, actuale si complete,
  • daca doriti sa va înregistrati și să creati cont MC's trebuie sa aveți varsta de minim 18 ani , MC's nu colectează cu bună știință informații de la persoane sub vârsta de 18 ani.
  • Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră de a refuza accesul oricărei persoane la acest site și a serviciilor pe care le oferim, în orice moment și pentru orice motiv, inclusiv, dar nu limitat la, de încălcare a prezentului acord.


Activități interzise

Conținutul și informațiile de pe acest site (inclusiv, dar nu limitat la, mesaje, date, informații, text, muzica, sunet, fotografii, grafice, video, hărți, icoane,, cod software sau alt material), precum și infrastructura utilizata pentru a oferi astfel de continut si informatii, este proprietatea MC's. Sunteți de acord să nu modificați în alt mod, copia, distribui, transmite, afisa, efectua, reproduce, publica, de licență, de a crea lucrări derivate din, transfere, sau de a vinde sau re-vinde orice informație, software, produse, servicii sau obtinute de pe sau prin intermediul acestui Site

În plus, sunteți de acord să nu:

1.     accesati, monitorizati sau copiati orice conținut sau informație din acest site folosind orice robot, spider, scraper sau alte mijloace automate sau orice alt proces manual pentru orice scop, fără acordul nostru expres scris;

2.     încalcati restricțiile din orice antete de excludere roboti pe acest site sau by-pass sau eluda alte măsuri folosite pentru a preveni sau limita accesul la acest site;

3.     încercati sa modificati, traduceti, adaptati, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea oricarei informatii sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul site-ului MC's

4.     publicati materiale cu caracter obscen


Reguli de confidentialitate

MC's solicita si nu obtine prin metode nelegale informatii cu caracter personal, cum ar fi numele utilizatorilor, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii nu pot fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs..

MC's se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia rezervarilor transmise catre proprietarii imobilelor .

Date colecate 

Noi primim și să stocam orice informații pe care le introduceți pe site-ul nostru . Aceste informații care vă pot identifica ("informații personale"), inclusiv numele și prenumele dumneavoastră, numărul de telefon, adresa poștală și adresa de e-mail, numele de utilizator .

Sursa automată de informații.

MC's colecteaza în mod automat anumite informații despre computerul dvs. atunci când vizitați MC's. De exemplu, vom colecta date despre sesiune, inclusiv adresa dvs. IP, software-ul browser-ul web, precum și site-ul Web de trimitere. De asemenea, putem colecta informații despre activitatea dvs. on-line, cum ar fi conținut văzut și și paginile vizitate. Unul dintre obiectivele noastre în colectarea acestor informații automată este de a ne ajuta să înțelegem interesele utilizatorilor noștri și personaliza experiența dvs. de utilizator.

Cum folosim informațiile dumneavoastră


MC's utilizează informațiile pe care le colectează despre dvs. în următoarele scopuri generale: pentru înregistrare și pentru a gestiona contul dvs., inclusiv pentru a facilita accesul și utilizarea site-ului nostru, pentru a comunica cu dvs, în general, inclusiv pentru a oferi informații cu privire la MC's , pentru a ne permite sa publicam comentarii tale, postări pe forum, pentru a răspunde la întrebările și comentariile dvs., pentru a măsura interesul și de a îmbunătăți produsele noastre, serviciile și site-ul Web, pentru a vă anunța despre oferte speciale și produse sau servicii disponibile de la noi sau de partenerii noștri, care pot fi de interes pentru tine, pentru a personaliza experiența dvs